Вебінар «Інноваційні технології та використання сучасних опоряджувальних матеріалів в будівництві»

21 січня 2022 року в навчально-практичному центрі «Снєжка» ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» відбувся технічний вебінар за участю фахівців ТОВ «Снєжка» на тему: «Інноваційні технології та використання сучасних опоряджувальних матеріалів в будівництві». У вебінарі взяли участь 85 майстрів виробничого навчання, викладачів  професійно-теоретичної підготовки будівельного профілю та учні випускних груп з професій «Маляр» і «Столяр» закладів П(ПТ)О Львівської області.

Із вступним словом про оновлення ринку будівельних матеріалів та технологій виступила організатор заходу методист НМЦ ПТО Валентина Гузюк.

Фахівець з професійних навчань і технічних консультацій Олег Балаким провів навчання щодо асортименту та характеристик виробів ТМ «Снєжка» (грунтівка, шпаклівки, інтер’єрні та фасадні фарби, барвники, фарби спеціального призначення) та виробів ТМ «Відарон» (вироби для захисту та декорування деревини).

 Присутні ознайомились зі сферою використання та рекомендаціями щодо способів нанесення матеріалів на внутрішні та зовнішні поверхні. Зручність роботи з фарбою, легкість нанесення, широкий вибір кольорів та довгий строк служби — все це є перевагами фарби «Снєжка».

З доповіддю на тему: «Забезпечення енергоефективності в сучасному будівництві» виступив викладач ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» Назар Березінський, в якій проінформував про різні види утеплення фасадів, способи кріплення, переваги та недоліки.

Вітаємо з перемогою Вікторію Бутрій. Нагороджена Дипломом І ступеня багатожанрового обласного фестивалю-конкурсу «Героям України – наша шана та вдячність»- 2024р., у номінації «Авторська поезія та проза». 16.04.2024 у Львівському навчально-науковому центрі професійної освіти НПУ ім. М. П. Драгоманова відбулася творча зустріч-майстерня юних поетів та прозаїків-здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівщини з військовослужбовицею ЗСУ – письменницею Оленою Лотоцькою, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x