12 страв на Святвечір

6 січня християни відзначають Святвечір за юліанським календарем.
Цей час особливий тим, що збирається вся родина — одягають вишиванки, в домі панує святкова атмосфера — діти співають колядки.
Святвечір — останній день різдвяного посту, тому готують 12 пісних страв. Ми пропонуємо вам нашу варіацію святкового столу на Святвечір, яку приготували учні професії “Кухар” Ставропігійського ВПУ м. Львова під керівництвом викладача Катерини Асмаловської та старшого майстра Людмили Цяпути.

У нашому навчальному закладі щорічно проводяться конкурси фахової майстерності серед здобувачів освіти. Участь у конкурсі професійної майстерності – це унікальна можливість проявити свій талант і мистецтво. Конкурс фахової майстерності допомагає підтримати інтерес учнів до професії, мотивує до кращого навчання і проводиться з метою підвищення рівня професійної підготовки, формування професійних компетентностей, підвищення інтересу до обраної професії та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x