Тиждень професійної майстерності з професії «Кухар»

В рамках Тижня професійної майстерності з професії “Кухар” у закладі 27.10.2023р. відбувся

конкурс здобувачів освіти з приготування вегетаріанських страв.

Поважне журі, членами якого були Демишин Ярослав, власник вегетаріанського кафе “Green cafe Lviv”,

Дума Христина, заступник директора

“Green cafe Lviv”,

Рик Оксана, методист НМЦ ПТО у Львівській області,

Бурак Ірина, в.о.директора закладу освіти,

Франчук Оксана, заступник директора з НВихР закладу,

оцінили вишукані вегетаріанські страви учасників Конкурсу та визначили переможців Злидника Максима, Шостка Івана, учнів грн.28,

яких підготували Асмаловська Катерина, викладач професійно-теоретичної підготовки, Горна Тетяна, майстер виробничого навчання.

Під час проведення Конкурсу всі присутні змогли ознайомитись з видами та перевагами вишуканих вегетаріанських страв, які презентували учасники.

Адміністрація закладу висловлює особливу вдячність організатору заходу Асмаловській Катерині та Цяпуті Людмилі, старшому майстру, за сприяння.

Коли: 18 жовтня з 11:00 Де: !FESTrepublic, м. Львів, вул. Старознесенська 24-26 ⠀ «ВАЙБ» — це платформа, яка об’єднає студентів, старшокласників, роботодавців, освітян та представників державних установ для створення спільноти, що підтримує розвиток талантів та працевлаштування молоді всередині країни. ⠀ Наша мета – допомогти молодим людям знайти своє місце на ринку праці, набути важливих професійних […]

18 жовтня 2024 з 11.00 год. відбудеться Молодіжний профорієнтаційній форум «ВАЙБ» для учнів шкіл та студентів «Профтехосвіта Львівщини»із залученням роботодавців. На форумі у FESTrepublic буде багато виробів, майстер-класів, можливостей спробувати себе у різних професіях, дискусії публічних людей, успішні випускники. Ми розкажемо і покажемо, як пройти шляхом професійної траєкторії від 1-го класу до 1-го заробленого мільйона […]

16 жовтня 2024 року у кімнаті громадського простору було проведено свято для учнів з нагоди Всесвітнього дня хліба. Ведучі свята – Таміла Брославська з групи 26, Вікторія Бутрій з групи 31, Роман Михайлюк з групи 26 ознайомили з історією та традиціями Дня хліба. Також прочитали цікаві історичні факти про хліб, про хліборобство від найдавніших часів. […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x